Ny information för Barn och ungdomar födda 2002

Som många av er redan läst så har Folkhälsomyndigheten idag meddelat att,
"Från och med den 28 april 2021 kan föreningar med lagidrotter anordna en match eller tävlingsdag per lag och vecka utomhus för barn och unga födda 2002 eller senare."

Matcherna ska, likt tidigare, dock spelas lokalt och med ett begränsat resande. Det är med andra ord fortfarande av stor vikt att de allmänna råden, för att begränsa smittspridningen, efterföljs.
Detta är naturligtvis härliga nyheter och vi behöver nu säkerställa att det gäller även oss eftersom VG Regionen idag gick ut och förlängde de särskilda restriktionerna här till 16 maj. Vi hr sökt kontakt med Smittskyddsläkaren för Regionen för att få ett tydligt svar på denna fråga.

Efter det kommer vi meddela hur det ser ut för oss här i Bohuslän.
Vi ber om överinseende för att vi i nuläget inte har svar på alla frågor och lovar att återkomma här på hemsidan, via Facebook samt föreningsmail så fort vi har korrekt information.
Det finns ingen i BFF som just nu har svaret så om det är möjligt ber jag er att inte ringa till våra förtroendevalda i TK och BUK utan har ni frågor hör av er direkt till mig.
Nu hoppas vi på en snar återgång till matcher!
Micke Wireby,
Kanslichef
0304-30200
bff@orust.mail.telia.com